Bloemen Bezorgen Eindhoven in Eindhoven

Adres Bloemen Bezorgen Eindhoven
Hoogstraat 326
5654 NJ Eindhoven
Telefoon 040 25 115 10
Fax -
Website bloemenbezorgeneindhoven.nl
Bloemen ja
Planten nee
Bruidsboeketten nee
Rouwboeketten nee
Bezorgen nee

Score: 4.5/5 (2 stemmen)

Peter en Marie-jose zijn dagelijks creatief actief als groenkunstenaars. Iets buiten het centrum van Eindhoven zijn we in sinds 1991 uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Samen met zes enthouistaste en creatieve collega’s staan de groene wensen van de klant centraal.

Een echte bloemenwinkel waar de geur van bloemen je tegemoet komt, rijkelijk aangevuld met mooie decoratieve planten en bijzondere potterie, glas en aanverwanten.
Dagelijkse verse aanvoer van bloemen, wekelijks worden er planten in Aalsmeer zorgvuldig uitgezocht tot een mooi seizoens-assortiment. Op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen bezoeken wij beurzen in binnen en buitenland.

De kracht van onze stoere winkel met bijzondere producten is door kwaliteit te leveren, accuraat te handelen en constant geprikkeld worden om nieuwe ideeen op te doen om in elk seizoen van het jaar bijzondere objecten te maken.
Wij leveren veel passend bloemwerk voor speciale gelegenheden, zowel feestelijke als voor troostmomenten. Het aankleden van feesten, het verzorgen van decoratie voor zowel in huis, terras of kantoor.

Ook kun je bij ons terecht voor het verzorgen van een wekelijks abonnement, in huis of kantoor, met verassende bloem- of groendecoraties. Wij bezorgen in Eindhoven en ook ver daar buiten. Graag verwijzen we je naar ons site bloemenbezorgeneindhoven.nl. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze winkel.

Bloemen Bezorgen Eindhoven op de kaart

In de buurt van Bloemen Bezorgen Eindhoven

← terug naar Bloemisten Eindhoven


In de buurt van Eindhoven

bloemist zoeken